Wat

Quistor

kan betekenen

Quistor Digital is onderdeel van Quistor en rich zich op innovatie en nieuwe technologie gerelateerd aan Oracle JD Edwards ERP.

Bekijk meer partners

Wat we doen

Wij zijn een gespecialiseerde entiteit binnen Quistor die werkt aan baanbrekende technologieën om wereldwijde zakelijke problemen op te lossen. Quistor Digital focust zich op innovaties in het ERP domein door mogelijkheden te verkennen van nieuwe technologieën in het JD Edwards ERP-landschap.

Hoe wij kunnen helpen

Quistor voegt waarde toe in het ERP-landschap. Wij proberen foutpercentages door handmatige invoer te minimaliseren, beter inzicht te geven in activiteiten middels real-time rapportages, de status en nauwkeurigheid van workflows te verbeteren en papierstromen te verminderen. Momenteel zijn we bezig om een laboratorium te creëren om oplossingen te ontwikkelen voor alle type sensoren met JD Edwards. We werken nauw samen met het Orcale JD Edwards, Oracle IoT Cloud en Oracle JD Edwords IoT Orchestrator team. Daarnaast gebruiken we oplossingen van Rinami, Samsung, Mendxi en een hoop startups in het IoT domein.

MeER Partners